Skip to the content

Skedsmo bud & vare har en moderne bilpark som passer de fleste oppdrag. Vi er en sikker og effektiv forbindelse mellom deg og dine kunder.

En kombinasjon mellom dagens teknologi og vår erfaring gjør oss raske og sterke. Vi har ca 90 biler – små varebiler, store varebiler, 8–21 palleplassers lastebiler, flakbiler, kranbiler fra 17–85 tonn/meter og vogntog med 33 palleplasser.

Vi skal være en foregangsbedrift innen bud- og transporttjenester

Signatur direkte på data for mottatte varer, samt klokkeslett for hentet og leverte varer sendes direkte til hovedkontoret som en sikkerhet for oss og deg som kunde. Dette gjør oss til en foregangsbedrift som tar utfordringene innen bud- og transporttjenester seriøst. Vi jobber hele tiden med å forbedre og videreutvikle vår service!

Vi har biler som kjører fast til blant annet Stavanger, Bergen, Trondheim og Kristiansund. Lillehammer, Hamar og Gjøvik er vi daglig. Vi er selvsagt også daglig i store deler av det sentrale Østlandet.

Sporing av alle kjøretøy gjør at vi til enhver tid vet nøyaktig hvor dine varer befinner seg. Dette gjør at vi også benytter det nærmeste kjøretøy for å hente varer. Det sikrer en effektiv og rask behandling av dine varer,  samtidig som det er bra for miljøet. Vi kan også estimere nøyaktig hvor og når dine varer er, og blir levert.

Hans Petter

Hans Petter

Daglig leder

Svein Arne

Svein Arne

Markedsansvarlig

Maya

Maya

Økonomi

Ellen

Ellen

Økonomi

Anna

Anna

Administrasjonssekretær

Vidar

Vidar

Kjørekontoret

Stig

Stig

Kjørekontoret