Om oss

Om Skedsmo Bud og Vare

Vi har en moderne bilpark som passer de fleste oppdrag. Vi er en sikker og effektiv forbindelse mellom Deg og Dine kunder. En kombinasjon mellom dagens teknologi og vår erfaring gjør oss raske og sterke.

Signatur direkte på data for mottatte varer samt klokkeslett for hentet og leverte varer, sendes direkte til hovedkontoret som en sikkerhet for oss og Deg som kunde. Dette håper vi skal gjøre oss til en foregangsbedrift, som tar utfordringene innen bud og varetjenester seriøst og alltid ser på mulighetene for bedret service. Vi har mange gode flotte kunder, vi kan nevne noen VG, Bladcentralen med over 6000 leveringer i uka til forhandlere i Oslo, Akershus, Hedmark, Buskerud og Aust og Vest-agder. Vi har biler som kjører fast til bl.a Stavanger, Bergen, Trondheim og Kristiansund. Lillehammer/Hamar og Gjøvik er vi daglig, vi er selvsagt også daglig i store deler av sentrale Østland.

Vi har ca 80 biler små varebiler, store varebiler, 8 – 21palleplassers lastebiler, flakbiler, KRANBILER fra 4 – 66 tonn/meter og vogntog med 33 palleplasser

Sporing av alle kjøretøy gjør at vi til enhver tid vet nøyaktig hvor dine varer befinner seg. Dette gjør at vi også benytter det nærmeste kjøretøy for å hente varer. Det sikrer en effektiv og rask behandling av dine varer, i tillegg er det bra for miljøet. Vi kan også temmelig nøyaktig fortelle hvor og når dine varer er og blir levert.

 

Telefon: 63 94 38 80