Skedsmo Bud og Vare har en moderne bilpark som passer de fleste oppdrag. Vi er en sikker og effektiv forbindelse mellom deg og dine kunder.

En kombinasjon mellom dagens teknologi og vår erfaring gjør oss raske og sterke. Vi har ca 80 biler – små varebiler, store varebiler, 8–21 palleplassers lastebiler, flakbiler, kranbiler fra 20–66 tonn/meter og vogntog med 33 palleplasser.

Vi ønsker å være en foregangsbedrift innen bud- og varetejenster

Signatur direkte på data for mottatte varer, samt klokkeslett for hentet og leverte varer sendes direkte til hovedkontoret som en sikkerhet for oss og deg som kunde. Dette håper vi skal gjøre oss til en foregangsbedrift, som tar utfordringene innen bud- og varetjenester seriøst og alltid ser på mulighetene for bedret service.

Vi har biler som kjører fast til blant annet Stavanger, Bergen, Trondheim og Kristiansund. Lillehammer, Hamar og Gjøvik er vi daglig. Vi er selvsagt også daglig i store deler av det sentrale Østland.

Sporing av alle kjøretøy gjør at vi til enhver tid vet nøyaktig hvor dine varer befinner seg. Dette gjør at vi også benytter det nærmeste kjøretøy for å hente varer. Det sikrer en effektiv og rask behandling av dine varer, i tillegg er det bra for miljøet. Vi kan også temmelig nøyaktig fortelle hvor og når dine varer er og blir levert.

Daglig leder

Markedsansvarlig

Økonomi

Økonomi

Ansvarlig logistikk/distribusjon

Administrasjonssekretær

Kjørekontoret

Kjørekontoret

Kjørekontoret

Vi har mange gode, flotte kunder – vi kan nevne noen

Følg oss gjerne på Facebook

Meld deg på vårt nyhetsbrev

* Obligatorisk felt

Skedmso Bud og Vare – sponsor og samarbeid